IT experten
met bakken ervaring,
tot uw dienst.

Jouw Hub voor softwareoplossingen op maat, Domino-expertise en uitgebreide IT-ondersteuning.

Ware experten

Bij GroupWave zijn we enorm trots op onze bewezen deskundigheid, ondersteund door een team van doorgewinterde IT veteranen. Je kan op ons rekenen als ware experten, om oplossingen op maat te maken die perfect aansluiten bij jouw zakelijke behoeften en ambities. 

Menselijke oplossingen

Bij GroupWave overbruggen we de kloof tussen technologie en mensen door onze diensten een menselijk tintje te geven. Ons team blinkt uit in het vertalen van ingewikkeld technisch jargon naar eenvoudige, menselijke taal, zodat onze services in lijn zijn met jouw doelstellingen

Klantgerichte toewijding

GroupWave geeft prioriteit aan jouw succes en vermijdt de benadering van ‘dertien in een dozijn’. In plaats daarvan richten we ons op pragmatische oplossingen en houden we rekening met de financiële middelen van onze klanten. Ons toegewijde team zorgt ervoor dat technologie jouw behoeften dient en niet onze resultaten, zodat jij kan gedijen en concurreren met zelfs de grootste ondernemingen. 

Een stapje verder gaan.

Bij GroupWave geloven we er heilig in om een stapje verder te gaan voor onze klanten, en dat is geen loze belofte. Het is onze oprechte manier van zakendoen. Van dagelijkse IT-ondersteuning tot het ontwikkelen van geavanceerde applicaties op maat; onze toewijding kent geen grenzen. 

Elke klant is uniek, met verschillende uitdagingen en ambities. Daarom benaderen we elk project met een toegewijde focus op het voldoen aan individuele behoeften. Of je nu naadloze IT-ondersteuning nodig hebt om je activiteiten soepel te laten verlopen of op zoek bent naar innovatieve oplossingen op maat om je bedrijf te verbeteren, ons team van experts staat klaar om jouw visie om te zetten in realiteit. 

EEN BETROUWBARE PARTNER
VOOR JOUW SOFTWAREOPLOSSINGEN

Robuust

GroupWave’s toewijding aan het leveren van robuuste applicaties wordt gedreven door onze gebruikersgerichte aanpak en toewijding aan de lange levensduur van applicaties. Onze oplossingen doorstaan de tand des tijds en garanderen betrouwbare prestaties en aanpasbaarheid zonder afbreuk te doen aan de Total Cost of Ownership. 

Betrouwbare expertise

Betrouwbaarheid is de kern van de waarden van GroupWave. Daardoor zijn wij de betrouwbare partner die je zoekt voor je softwarebehoeften. Met onze jarenlange ervaring blinken onze doorgewinterde consultants uit in het begrijpen van jouw behoeften, het bevorderen van transparante communicatie en het ontwikkelen van oplossingen op maat die precies passen bij je bedrijfsdoelstellingen. 

Verbeterde beveiliging

Beveiliging zit ingebakken in elk aspect van onze applicaties. GroupWave geeft prioriteit aan gegevensbescherming en privacy, zodat jouw gevoelige informatie veilig blijft voor cyberbedreigingen en ongeautoriseerde toegang. Onze stevige beveiligingsmaatregelen geven jou de gemoedsrust om je te kunnen concentreren op je bedrijf zonder je zorgen te maken over kwetsbaarheden. 

Trots lid van de Penumbra Group

GroupWave is er trots op lid te zijn van de Penumbra Group; een selecte familie van HCL Partners die technische middelen en managementvaardigheden bundelen om een ideaal Software-provider netwerk te creëren. Dankzij de Penumbra Group kan GroupWave putten uit een wereldwijd netwerk van specialisten met jarenlange expertise in bijna elk denkbaar bedrijfsdomein.

ONZE BLOG

Migraties naar de cloud voor kmo’s: de meestgestelde vragen

Iedereen moet naar de cloud. KMO's zitten vaak nog met heel wat vragen rond het topic. We verzamelden ze in deze blog!

IT ondersteuning voor kmo’s: onze aanpak.

Wat verstaan wij onder IT ondersteuning voor een KMO en hoe pakken wij dit aan?

HCL Notes/Domino v14 preview

HCL brengt binnenkort een nieuwe versie van Notes en Domino uit. Lees dit artikel om meer te weten te komen over de nieuwe mogelijkheden in v14.

Benieuwd naar hoe
GroupWave
jou kan helpen?