Domino
Moderniseer
je werkplek

Omarm de kracht van Domino:
Moderne oplossingen voor de zakelijke uitdagingen van vandaag de dag

Transformeer je bedrijf met Domino

Domino heeft zijn waarde bewezen als een krachtig platform dat naadloze samenwerking, workflow automatisering en veilig gegevensbeheer mogelijk maakt. Met zijn rijke geschiedenis en voortdurende evolutie blijft Domino een vertrouwde keuze voor bedrijven in verschillende sectoren. Van robuuste functies over schaalbaarheid; Domino biedt een uitgebreide oplossing die zich kan aanpassen aan jouw groeiende noden.

Omarm de toekomst met Domino v12

Voor bedrijven die nog met verouderde versies van Domino werken, is upgraden naar Domino v12 de kans bij uitstek om te evolueren. Met de nieuwste release krijg je toegang tot een schat aan nieuwe functies, verbeterde beveiligingsmaatregelen, verbeterde prestaties en een intuïtievere gebruikerservaring. Upgraden naar Domino v12 zorgt er niet alleen voor dat je voorop blijft lopen, maar ontsluit ook een reeks voordelen die je bedrijfsactiviteiten kunnen verbeteren.

Ontgrendel het potentieel van Domino met GroupWave

Als het gaat over Domino-expertise, is GroupWave een betrouwbare partner met jarenlange ervaring. Als onderdeel van de Penumbra Group hebben wij directe toegang tot de nieuwste inzichten, resources en optimale werkmethoden uit de branche. Ons team van ervaren professionals combineert technische expertise met een grondig begrip van je zakelijke behoeften, zodat onze Domino-oplossingen perfect aansluiten bij jouw doelstellingen.

Wat Domino
vandaag kan bieden

In het moderne tijdperk is Domino geëvolueerd om een reeks krachtige functies en mogelijkheden te bieden die bedrijven vooruit stuwen. Een opmerkelijke verandering is de introductie van HCL Nomad, dat ongeëvenaarde mobiliteit naar Domino-applicaties brengt. Met HCL Nomad krijg je naadloze toegang tot en interactie met je Domino-applicaties, zowel op desktop- als op mobiele apparaten, zodat je productief kan blijven.

Een ander belangrijk aspect van Domino is de integratie met low-code ontwikkeling via Leap. Deze innovatieve functie stelt bedrijven in staat om snel applicaties te bouwen en te implementeren met behulp van een visuele drag-and-drop benadering.

Met Leap kan je je ontwikkelingsproces daarenboven versnellen en je ideeën efficiënt tot leven brengen. Door gebruik te maken van low-code mogelijkheden kunnen bedrijven werkwijzen stroomlijnen, processen automatiseren en de productiviteit verhogen, en dat allemaal zonder uitgebreid of complex coderen.

Tot slot integreert Domino perfect met een groot aantal moderne systemen, waardoor bedrijven de voordelen van bestaande technologieën kunnen benutten. Of je nu cloud-gebaseerde oplossingen, populaire productiviteitstools of applicaties van derden gebruikt, de integratiemogelijkheden van Domino zorgen voor een soepele gegevensuitwisseling en samenwerking.

We werken met u samen
om het meeste uit
uit uw HCL producten te halen.

ONZE CASES

Applicatie Ontwikkeling
Visitool: van idee tot product dankzij HCL Domino .

Visitool: van idee tot product dankzij HCL Domino  Bij GroupWave specialiseren we ons in betaalbare oplossingen voor bedrijven die hun processen willen digitaliseren.…

Boek een demo
vandaag met Kris.
Onze HCL Ambassador

Onze Managing Director en HCL-ambassadeur nodigt u uit om rechtstreeks bij hem een demo te boeken. Mis deze kans niet om uw bedrijfsprocessen te revolutioneren en uw succes te vergroten.

ONZE BLOGS

Migraties naar de cloud voor kmo’s: de meestgestelde vragen

Iedereen moet naar de cloud. KMO's zitten vaak nog met heel wat vragen rond het topic. We verzamelden ze in deze blog!

IT ondersteuning voor kmo’s: onze aanpak.

Wat verstaan wij onder IT ondersteuning voor een KMO en hoe pakken wij dit aan?

HCL Notes/Domino v14 preview

HCL brengt binnenkort een nieuwe versie van Notes en Domino uit. Lees dit artikel om meer te weten te komen over de nieuwe mogelijkheden in v14.

Word lid van ons team

GroupWave is altijd op zoek naar getalenteerde en gepassioneerde mensen die werkelijk verschil willen maken. Wij geloven dat goede mensen zorgen voor goede resultaten. Als jij toegewijd en creatief bent en wilt bijdragen aan onze missie om bedrijven te versterken door middel van technologie, nodigen we je graag uit om onze huidige carrièremogelijkheden te verkennen. Sluit je aan bij ons team en maak deel uit van een collaboratieve en dynamische omgeving waar jouw vaardigheden en ideeën impact maken.