Toepassingen op maat
Maximale waarde,
Minimale Kosten

Benut het potentieel van applicaties die op maat,
snel en kostenefficiënt gebouwd zijn

Oplossingen op maat aan een betaalbare investering

Bij GroupWave geloven we dat het ontwikkelen van applicaties op maat niet duur hoeft te zijn. Ons team legt zich daarom toe op het leveren van op maat gemaakte en kwalitatieve oplossingen die binnen jouw budget passen. We maken gebruik van onze expertise, ervaring en technologie om efficiënte en kosteneffectieve applicaties te maken die maximale waarde voor jouw investering opleveren.

Snelle ontwikkeling via low-code

Wij geloven in het snel en kosteneffectief opleveren van applicaties. Door gebruik te maken van low-code ontwikkeltechnieken optimaliseert ons vakkundige team het ontwikkelproces. Zo worden de tijdlijnen van projecten verkort zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Die aanpak vertaalt zich in kortere ontwikkelingscycli, lagere kosten en een snellere time-to-market, waardoor je bedrijf een concurrentievoordeel heeft in het digitale landschap.

Lokale expertise met wereldwijd bereik

GroupWave’s toewijding aan het leveren van eersteklas applicatieontwikkeling is bevestigd door internationale erkenning en onze directe toegang tot gerenommeerde ontwikkelingsbronnen. Je kan op ons rekenen om die deskundigheid en directe connecties te gebruiken om uitzonderlijke applicaties te leveren die voldoen aan jouw unieke noden, terwijl je evenwel profiteert van de voordelen van een gepersonaliseerd, lokaal en Belgisch partnerschap.

Multi-Device
Out of the Box

Bij GroupWave begrijpen we hoe belangrijk het is dat je applicaties gemakkelijk toegankelijk zijn op verschillende apparaten en platforms. Met onze expertise in het gebruik van HCL Nomad, creëren we applicaties die moeiteloos en meteen werken op zowel desktop als mobiele apparaten.

HCL Nomad stelt ons daarbij in staat om veelzijdige applicaties te bouwen die een consistente gebruikerservaring bieden op verscheidene apparaten, waardoor de toegankelijkheid en bruikbaarheid worden geoptimaliseerd. Of je gebruikers je applicatie nu benaderen vanaf een desktopcomputer of een mobiel apparaat, je kan erop vertrouwen dat wij een responsieve en intuïtieve oplossing leveren die aan hun behoeften voldoet, de gebruikerstevredenheid verhoogt en de betrokkenheid stimuleert.

ONZE CASES

Applicatie Ontwikkeling
Visitool: van idee tot product dankzij HCL Domino .

Visitool: van idee tot product dankzij HCL Domino  Bij GroupWave specialiseren we ons in betaalbare oplossingen voor bedrijven die hun processen willen digitaliseren.…

Maak een afspraak
vandaag met Tom.
Onze GroupWave’s Expert

Maak kennis met Tom, onze senior applicatiebouwer en een integraal onderdeel van het GroupWave team en begin met het bouwen van de applicatie die jij nodig hebt.

ONZE BLOG

Migraties naar de cloud voor kmo’s: de meestgestelde vragen

Iedereen moet naar de cloud. KMO's zitten vaak nog met heel wat vragen rond het topic. We verzamelden ze in deze blog!

IT ondersteuning voor kmo’s: onze aanpak.

Wat verstaan wij onder IT ondersteuning voor een KMO en hoe pakken wij dit aan?

HCL Notes/Domino v14 preview

HCL brengt binnenkort een nieuwe versie van Notes en Domino uit. Lees dit artikel om meer te weten te komen over de nieuwe mogelijkheden in v14.

Word lid van ons Team

GroupWave is altijd op zoek naar getalenteerde en gepassioneerde mensen die werkelijk verschil willen maken. Wij geloven dat goede mensen zorgen voor goede resultaten. Als jij toegewijd en creatief bent en wilt bijdragen aan onze missie om bedrijven te versterken door middel van technologie, nodigen we je graag uit om onze huidige carrièremogelijkheden te verkennen. Sluit je aan bij ons team en maak deel uit van een collaboratieve en dynamische omgeving waar jouw vaardigheden en ideeën impact maken.