Wij geven vorm aan de toekomst
van digitale oplossingen.

Zet je IT-uitdagingen om in naadloze oplossingen
Welkom bij GroupWave, jouw toegewijde IT-dienstverlener.

Je persoonlijke IT-adviseur

Bij GroupWave zijn we er trots op dat we een hecht team van geëngageerde professionals vormen die oprecht om jouw bedrijf geven. We bieden een persoonlijke aanpak en nemen de tijd om je unieke uitdagingen en ambities te begrijpen. Je mag erop rekenen dat we altijd voor je klaarstaan, dat we je aandachtig begeleiden en dat we IT-oplossingen op maat bieden die het maximale uit je budget halen.

Bewezen ervaring

Via GroupWave krijg je toegang tot een team van doorgewinterde experten die hun kennis en vaardigheden doorheen hun jarenlange ervaring hebben aangescherpt. Onze toegewijde groep haalt er voldoening uit de fijne kneepjes van jouw IT-landschap te begrijpen. Dankzij onze rijkdom aan kennis en knowhow van de sector kunnen we oplossingen leveren die niet alleen voldoen aan je directe behoeften, maar die ook een solide basis leggen voor de toekomstige groei van jouw organisatie.

Lokale, Belgische partner

Als IT-servicebedrijf van eigen bodem, gevestigd in Kontich, biedt GroupWave het voordeel van persoonlijke aandacht en snelle reactietijden. We begrijpen de uitdagingen en kansen waarmee bedrijven in België worden geconfronteerd, waardoor we op maat gemaakte IT-oplossingen kunnen leveren die naadloos aansluiten bij jouw specifieke eisen.

“Als IT-servicebedrijf van eigen bodem, gevestigd in Kontich, biedt GroupWave het voordeel van persoonlijke aandacht en snelle reactietijden. We begrijpen de uitdagingen en kansen waarmee bedrijven in België worden geconfronteerd, waardoor we op maat gemaakte IT-oplossingen kunnen leveren die naadloos aansluiten bij jouw specifieke eisen.”

Kris De Bisschop, Groupwave Managing Director

DIENSTEN

Applicatieontwikkeling

Bij GroupWave zetten we jouw ideeën om in realiteit met onze uitgebreide diensten voor applicatieontwikkeling. Ons ervaren team van ontwikkelaars werkt daarvoor nauw met je samen. Van conceptontwikkeling tot implementatie, alles om op maat gemaakte softwareoplossingen te creëren die perfect aansluiten op jouw unieke bedrijfsvereisten.

Moeiteloze IT-oplossingen voor jouw bedrijf

GroupWave is gespecialiseerd in het leveren van IT-ondersteuning op maat voor kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s). Ons toegewijde team zorgt voor jouw IT-behoeften en garandeert een soepele werking en robuuste beveiliging. Van probleemoplossing en onderhoud tot netwerkbeheer en gegevensbescherming; wij verlichten de last van technologie zodat jij je kan richten op wat jij het beste kan – het runnen van je bedrijf.

Domino-expertise

GroupWave is de partner bij uitstek om het volle potentieel van het Domino-platform te benutten. Met onze sterke expertise en jarenlange ervaring in de ontwikkeling, migratie en optimalisatie van Domino-applicaties helpen wij jou de mogelijkheden ervan te benutten, om samenwerkingen te stimuleren en werkwijzen te stroomlijnen. Ons team maakt toepassingen op maat, integreert bestaande systemen en biedt voortdurende ondersteuning, zodat jij je investering in Domino kan maximaliseren en meer efficiëntie bereikt.

GroupWave’s
oplossing

GroupWave is je vertrouwde partner voor een complete IT-oplossing waarin jouw noden centraal staan. Wij geven prioriteit aan jouw eisen, van het eerste advies, doorheen de voortdurende ondersteuning, zodat onze diensten naadloos aansluiten op je bedrijfsdoelstellingen. Onze proactieve benadering anticipeert op potentiële risico’s en richt zich op de beveiliging, betrouwbaarheid en schaalbaarheid van je IT-infrastructuur. Zo kan jij je blijven focussen op de vooruitgang van je organisatie.

Met GroupWave krijg je meer dan alleen diensten – wij vormen het verlengstuk van je team. Onze vakkundige professionals combineren daarbij technische expertise met kennis van de sector om oplossingen op maat te leveren die specifiek aan jouw unieke eisen voldoen. We zijn toegewijd aan jouw succes en werken hard om je verwachtingen te overtreffen. Daarom bieden we een betrouwbare en uitgebreide IT-oplossing die jouw bedrijf in staat stelt om te gedijen in het steeds veranderende digitale landschap van vandaag de dag.

Word lid van ons team

GroupWave is altijd op zoek naar getalenteerde en gepassioneerde mensen die werkelijk verschil willen maken. Wij geloven dat goede mensen zorgen voor goede resultaten. Als jij toegewijd en creatief bent en wilt bijdragen aan onze missie om bedrijven te versterken door middel van technologie, nodigen we je graag uit om onze huidige carrièremogelijkheden te verkennen. Sluit je aan bij ons team en maak deel uit van een collaboratieve en dynamische omgeving waar jouw vaardigheden en ideeën impact maken.

ONZE BLOG

Migraties naar de cloud voor kmo’s: de meestgestelde vragen

Iedereen moet naar de cloud. KMO's zitten vaak nog met heel wat vragen rond het topic. We verzamelden ze in deze blog!

IT ondersteuning voor kmo’s: onze aanpak.

Wat verstaan wij onder IT ondersteuning voor een KMO en hoe pakken wij dit aan?

HCL Notes/Domino v14 preview

HCL brengt binnenkort een nieuwe versie van Notes en Domino uit. Lees dit artikel om meer te weten te komen over de nieuwe mogelijkheden in v14.

Benieuwd naar hoe
GroupWave
jou kan helpen?