GroupWave, Managed services, met de glimlach én expertise

GroupWave in 2022: Managed services, met de glimlach én expertise

In de voorbije twee decennia hebben we onze expertise in Domino gebruikt om onze klanten te voorzien van de best mogelijke op maat gemaakte implementaties. Naast de verschillende vernieuwingen die deel uitmaken van Domino v12 willen we in 2022 ons aanbod aan managed services nog verder uitbreiden. Kris De Bisschop geeft wat extra duiding en uitleg bij onze visie.

Hoe zien jullie je aanbod qua managed services evolueren anno 2022?

We willen vooral verder inzetten op kmo’s die al een bestaande structuur hebben, maar vandaag de dag niet goed weten wat de verdere stappen zijn. In de afgelopen twee jaar is nog maar eens duidelijk geworden hoe belangrijk het is voor bedrijven om te allen tijde beschikbaar te zijn. Niet enkel klanten, maar ook jonge nieuwe werknemers stellen steeds hogere eisen.

We merken bijvoorbeeld bij verschillende klanten dat jongere werknemers bij gebrek aan een alternatief al vlug overschakelen op een onveilig kanaal zoals een privé WhatsApp gesprek om gevoelige bedrijfsinformatie door te sturen. Wat vijf jaar geleden nog uitzonderlijk was om als bedrijf aan te bieden, is nu de standaard geworden: ook gevestigde waarden kunnen niet achterblijven.

Tijdens de COVID19-crisis zijn veel bedrijven tegen hun technologische limiet gestoten qua beschikbaarheid. Het thuiswerken heeft op veel plaatsen pijnpunten blootgelegd door de afhankelijkheid van snelheid en consistentie. Daarnaast heeft het recente log4j incident veel bedrijven wakker geschud om meer in te zetten op veiligheid. In de praktijk is het echter niet altijd even makkelijk om die overstap te maken.

Met deze maatschappelijke en technologische trends in gedachten willen we bij GroupWave onze klanten nóg beter en nauwer begeleiden, onafhankelijk van de technologie, partner of product. Vandaar dus ook de keuze om volledig op maat van de klant te blijven werken.

Wat maakt de aanpak van GroupWave uniek?

We blijven onze aanpak stoelen op de vaste waarden die we in de afgelopen jaren voor onszelf bepaald hebben: onafhankelijkheid, ervaring en transparantie. We kiezen door die drie kernwaarden resoluut voor een persoonlijke aanpak op de lange termijn. Voor een zakelijk vluggertje ben je bij ons aan het verkeerde adres.

Ten eerste willen we zoals gezegd inzetten op onafhankelijkheid. Dat betekent dat we klanten niet enkel vrij willen laten op vlak van een provider of product, maar ook – en vooral – op vlak van techniek en aanpak. Er is uiteraard veel te doen over alles wat met “de cloud” te maken heeft, maar wat die cloud precies inhoudt is niet altijd even duidelijk. Het is bovendien nog maar de vraag of die cloud wel altijd de beste aanpak is. Wij willen onze klanten niet in deze of gene richting pushen, maar ze net een objectief advies bieden op basis waarvan ze dan zelf een overwogen beslissing kunnen maken.

Uiteraard zijn wij door onze ervaring en certificering van HCL de ideale partner om voor een oplossing met Domino te kiezen. Dat wil echter niet zeggen dat we dit als een prioritair beschouwen, laat staan dat we onze klanten het verplichten. Het is net door onze jarenlange ervaring en ons gevarieerd team dat we zo’n brede expertise kunnen voorleggen. Dat helpt ons ook om nuchter te blijven en de klanten geen blaasjes wijs te maken. We hebben al redelijk wat technologieën zien komen en gaan. We kunnen dus al snel bepalen wat voor een bepaalde klant een goede, stabiele investering is voor de lange termijn.

Hoe zien jullie het financiële plaatje?

Die transparantie trekken we over de hele lijn door, met bijzondere aandacht voor het financiële aspect. We mogen dan wel toppers in dienst hebben, maar dat betekent niet dat we onze klanten torenhoge facturen gaan toesturen. Het is namelijk onze filosofie om eerst samen met de klanten te gaan kijken wat écht nodig is.

Bij ons krijg je geen nodeloos ingewikkeld softwarepakket aangepraat door een gladde salespersoon. We hebben dankzij Domino genoeg ervaring om te weten dat modulair werken veruit de voorkeur geniet. We leveren wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt, en geen cent meer. Zo hebben we de voorbije jaren bij onze klanten het vertrouwen gewekt om langdurige, constructieve samenwerkingen aan te gaan, en zo willen we ook blijven werken

Kan je je ook wel vinden in de aanpak van Kris en zijn team? Lijkt het je ook wel wat om in zee te gaan met een team dat de essentie van de tierlantijntjes kan onderscheiden, en eerlijk factureert? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met GroupWave.

Posted by Kris De Bisschop in Geen categorie

Eager to find out
how GroupWave can help
your business?

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.